Alkatrész és tartozék

A magyarországi Renault hálózaton belül társaságunk rendelkezik az egyik legnagyobb raktárkészlettel. A sűrűn fogyó alkatrészek (szűrők, fékbetétek, stb.) folyamatosan elérhetők. Ennek ellenére, ha akár a gépkocsik szervizelésekor, akár a kiegészítők vásárlásakor olyan alkatrészigény merülne fel, amely nem található raktárunkban, akkor az aznapi rendelést követően az esetek döntő többségében a győri raktárból a következő munkanap megkapjuk azt.

Kizárólag eredeti Renault alkatrészeket tartunk raktárunkban, azonban igény esetén rövid időn belül utángyártott alkatrészeket is beszerzünk. Kapcsolatban állunk az ország jelentős alkatrész-forgalmazóival, így biztosítva a lehető leggyorsabb és legolcsóbb beszerzést. Nemcsak kiskereskedelmi tevékenységet végzünk, hanem szerződött partnereink részére nagykereskedelmi értékesítési lehetőséget is biztosítunk. Tartozékok beszerzésével és szervizeinken keresztül beszerelésükkel is foglalkozunk. Tetőrudak, kerékpártartók, tetőboxok, vonóhorgok, könnyűfém felnik, dísztárcsák, csomagtértálcák, biztonsági berendezések széles választékából biztosítjuk a választást.

 

originalni-prislusenstvi.jpg

Tartozékok

Szereld fel autódat a Renault bőséges tartozékválasztékából. Multimédiás berendezésektől a navigációig, hosszú utakhoz kiegészítőktől, az autó csinosításáig mindenre van kész ötletünk és megoldásunk!

Több informácó

renault-service-courroie-de-distribution.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

Eredeti alkatrész

Válogass több száz eredeti alkatrész közül.

Több informácó

value.jpg

VALUE+

Ismerd meg a Renault idősebb járművek számára kifejlesztett alkatrész kínálatát.

Több informácó

szerviz-kep-fooldalra.jpg

Renault Szerviz

A Baumgartner szervizekben biztos lehetsz benne, hogy mindig az autód számára tökéletes alkatrészeket használjuk.

Több informácó

Baumgartner alkatrész értékesítésre vonatkozó információk

Partslink24 internetes portálon keresztül vásároló fogyasztók részére jótállás és szavatosság alkatrész vásárlás esetén

A Partslink24 internetes portálon keresztül megrendelt alkatrészek esetén Baumgartner Autócentrum Kft. a 45/2014 kormányrendelet alapján fogyasztói szerződésekre vonatkozóan 12 hónap jótállást vállal törvényi előírás alapján. A fogyasztótól a Baumgartner Autócentrum Kft., a Partslink24 internetes portálon keresztül megrendelt alkatrészt az átvétel napjától számított 14 naptári napon belül eredeti és sérülés mentes csomagolásban, hibátlan, még nem használt terméket visszavesz az átvétel helyszínén a fogyasztó nevére szóló számla eredeti példányának bemutatása mellett. A visszavétel feltétel:

  • a Baumgartner Autócentrum Kft. által a fogyasztó nevére kiállított eredeti számla
  • a Partslink24 rendszerében regisztrál internetes megrendelő a fogyasztó részéről a Baumgartner Autócentrum Kft. felé
  • az alkatrész sérülésmentes, hibátlan, nem használt állapotban
  • az alkatrész eredeti és sérülésmentes csomagolásának megléte.

 

Motorolaj és kenőanyag értékesítés:

2014. január 1-jével hatályba lépett új törvényi szabályozás értelmében, a Baumgartner Autócentrum Kft. a kenőanyagot csak kiskereskedelmi formában értékesíthet. E formában a végfelhasználók részére történő értékesítés nem jövedéki engedélyhez kötött tevékenység. Azonban szükséges a működési engedélyben a 22-es termékkör, vagy valamely jogelődje. Továbbértékesítési céllal a Baumgartner Autócentrum Kft. nem forgalmaz kenőanyagot ügyfelei számára.

Végfelhasználónak minősül a szerviz és a kiskereskedelmi vevő, akik minden esetben cég névre, vagy magánszemély nevére szóló számlát kapnak. A számla kiegyenlítését követően, a termék átvétele előtt alá kell írniuk egy nyomtatványt, melyben kijelentik, hogy saját felhasználásra vásárolják a terméket, nem továbbértékesítési céllal.

Márkáink