Flotta program

A Baumgartner Autócentrum a cégeknek és vállalkozóknak kedvezményes üzleti feltételeket kínál a személygépkocsik és kishaszongépjárművek területén egyaránt. 

Flotta értékesítés és szerviz a Baumgartner Autócentrumnál! Cégeknek és vállalkozóknak kedvezményes üzleti feltételekkel kínálunk személy- vagy kishaszongépjárműveket. A kedvezmények mértéke az ügyfél gépjárműflottájának méretétől és megvásárolt gépkocsik számától függ. 

Különleges feltételeket biztosítunk non-profit szervezetek, alapítványok, iskolák vagy állami intézmények számára. Flottaosztályunk ügyfélorientált munkáját szakmai csoportok, pl. diplomaták, újságírók, orvosok is nagyra értékelik.

A Renault gépkocsik modern, megbízható és takarékos üzemű járművek. Ennek köszönhetően nagyon kedveltek a különböző méretű cégek gépjárműflottájában. A Renault márka modellsorozata a piacunkon a legszélesebb és a kishaszongépjárművek többsége az ügyfelek kívánsága szerint tovább módosítható. Mindez jó lehetőséget biztosít a gépjárműflotta egységesítésére, mellyel a cégautók beszerzése és üzemeltetése a leginkább optimalizált költségekkel oldható meg.

FLOTTA ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁNK AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN ÁLL KÉSZSÉGGEL RENDELKEZÉSEDRE.

Egri István: +36 30 239 2151

 

Márkáink