Renault Clio és Captur bemutató autók kiárusítása

AKÁR 1 050 000 FT KEDVEZMÉNNYEL, FIX 0% THM-MEL, AJÁNDÉK ELEKTROMOS ROLLERREL!

Készletről, kedvező áron, azonnal!

 

Készleten lévő Clio és Captur modelljeinket most kiemelt kedvezménnyel, 5 év garanciával, azonnal hazaviheted. 

Elérhető FIX 0% THM-mel, maximum 3 éves futamidejű, forint alapú finanszírozással is.* 

Válogass a különböző felszereltségű benzines, hibrid vagy akár kettős üzemű járművek között!

 

BAUMGARTNER AKCIÓ: ELEKTROMOS ROLLER AJÁNDÉKBA!

humsxi12a12-01.jpg

RENAULT CAPTUR

elegáns városi SUV készletről, akár 1 050 000 Ft kedvezménnyel, fix 0% THM-mel*!           

Különleges megjelenése mellett praktikus is a városban, hiszen magas üléspozíciója miatt messzire elláthatsz az úton.

captur.jpeg

lpg_matrica.jpeg

Takarékos és környezetkímélő autózás

Renault Captur autóink most kettős üzemű kivitelben is elérhetőek! A benzines üzem mellett LPG-vel, azaz autógázzal is tudnak működni, ami olcsóbb tankolást, környezetkímélőbb autózást és nagyobb hatótávolságot tesz lehetővé.

______________________________________________________________________________

RENAULT CLIO

modern és fürge városi kisautó akár 400 000 Ft kedvezménnyel, fix 0% THM-mel*

Megbízható társra vágysz, akivel élmény az autózás?

clio.png

*Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 40% kezdő lízingdíj, valamint 36 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM: 0,0%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció RENAULT Captur, Austral, Arkana, Clio és Megane Grandtour személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. június 1-től visszavonásig tart.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 6.849.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 83.333,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 3.849.000,-Ft, THM: 0,0%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 0,0%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.000.000,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza.  

A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. Renault Arkana vegyes fogyasztás l/100 km: 5,3-5,4; CO2-kibocsátás g/km: 120-121. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Márkáink