Eredeti Renault alkatrészek

renault-service-courroie-de-distribution.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

Az Ön gépjárműve a legjobb gondoskodást igényli! Értékét csak úgy őrizheti meg ha gépjárművét csak a Renault szakembereire bízza és eredeti alkatrészeket vásárol.

A Renault biztosítja minden eredeti alkatrész elérhetőségét akár a gyártás befejezése után 10 évvel Az eredeti alkatrésszel Ön garanciát kap a minőségre, teljesítményre és biztonságra.

Minden Renault eredeti alkatrész a legszigorúbb minőségbiztosítási előírásokat teljesíti. Ezzel garantálva az Ön gépjárművének biztonságát.

A legkiválóbb alapanyagokból gyártják mint az Ön gépjárművének eredeti alkatrészeit. A Renault gépjárműveire 12 év átrozsdásodási garanciát vállal. A Renault szervizben elvégzett javításokra természetesen mind a munkára mind az alkatrészre garanciát vállal a Renault.

Minden eredeti alkatrész azonos "genetikai információt"hordoz magában, mint a gépjármű gyártásakor felhasznált első szerelésű alkatrész, ezért egészen biztos lehet benne, hogy az alkatrész cseréje és működése problémamentes lesz, és ezzel az élettartama is meghosszabbodik.

Renault Szolgáltatásaink Alkatrész és tartozék Eredeti Renault alkatrészek
Márkáink
Renault Helios Dacia Helios