Tartozék

Renault eredeti tartozékok széles kínálatával vár a Baumgartner Autócentrum.

A Renault mérnökei az eredeti Renault tartozékokat kifejezetten az egyes modellekre tervezték és tesztelték. Az összes termék maximálisan megfelel a Renault minőségi, megbízhatósági és biztonsági előírásainak és speciálisan az autód technológiájához és formatervezéséhez igazodik. Az Euro NCAP tesztek során e tartozékokkal voltak felszerelve a Renault gépjárművek, amikor a maximálisan elérhető öt csillagos minősítést megkapták. Válaszd a Renault eredeti tartozékait, így a gyártástól a felszerelésig élvezheted a Renault garanciáját és minőségbiztosítását.

Ha szeretnéd személyre szabni autódat, válogass a Renault eredeti kiegészítőink széles választékából, melyekkel még stílusosabbá, egyedibbé teheted azt.

renault-szerviz1.png

SZÁLLÍTÁS ÉS VÉDELEM

 Tudod, hogyan növelheted meg autód szállítókapacitását?
A Baumgartner Autócentrum széles választékát kínálja a vonóhorgoknak, tetőcsomagtartóknak, tetőboxoknak, kerékpár- és síléctartóknak… Képzett szakembereink készséggel állnak a rendelkezésedre, hogy a legoptimálisabb megoldást találják meg számodra. Ezután már nem lehet gond a pakolás a kirándulások, utazások előtt.

Tudod, hogyan gondoskodhatsz autód és családod védelméről is?
A Baumgartner Autócentrum kínálatában megtalálod a Renault eredeti riasztórendszerek, tolatóradarok, gyermekülések és egyéb biztonsági csomagok széleskörű tárházát, melyekkel biztonságosan közlekedhetsz.

alkatresz-tartozek.png

BELSŐ - TÁROLÁS

Tudod, hogyan teheted még otthonosabbá az autódat?
Látogass el a Baumgartner Autócentrum márkaszervizeibe és kérd a szakképzett értékesítők segítségét, hogy megtaláld a gépjárművedbe illeszthető design kiegészítőket, mint a küszöbök, sebváltógomb, kartámasz, különleges tároló kiegészítők, stb…

Tudod, hogyan őrizheted meg autód belső terének épségét hosszútávon?
A Baumgartner Autócentrum termékkínálatában kiemelt szerepet kapnak azon Renault eredeti tartozékok, melyek gépjárműved belső tereinek eredeti állapotát, tisztaságát biztosíthatják hosszú távon: szőnyegek, kárpitvédő elemek, csomagtértálcák, stb…

tartozekok_kulso_design_kep.jpg

KÜLSŐ - DESIGN

Tudod, hogyan teheted egyedivé autód külsejét?
Látogass el a Baumgartner Autócentrum márkaszervizeibe és kérd a szakképzett értékesítők segítségét, hogy kiválaszthasd a kínálatból a sportcsomagok, matricák, alufelnik, stb közül azokat, melyek segítségével Renault-dat saját ízlésésedre formálhatod.

Tudod, hogyan védheted meg autódat a mindennapi használat során a külső hatások okozta károk ellen?
A különböző sárvédők, oldalsó védőelemek, kerékív-idomok segítségével megóvhatod gépjárműved külsejét. Kérd a Baumgartner Autócentrum szakképzett kollégáinak segítségét.

A járművednek megfelelő tartozékok pontos árairól illetve a szállítási információkról bővebb tájékoztatást kérhetsz a gombra kattintva:

Márkáink