Tartozék

Renault eredeti tartozékok széles kínálatával várja Önt a Baumgartner Autócentrum Kft.

A Renault mérnökei az eredeti Renault tartozékokat kifejezetten az egyes modellekre tervezték és tesztelték. Az összes termék maximálisan megfelel a Renault minőségi, megbízhatósági és biztonsági előírásainak és speciálisan az Ön autójának technológiájához és formatervezéséhez igazodik. Az Euro NCAP tesztek során e tartozékokkal voltak felszerelve a Renault gépjárművek, amikor a maximálisan elérhető öt csillagos minősítést megkapták. Válassza a Renault eredeti tartozékait, így a gyártástól a felszerelésig élvezheti a Renault garanciáját és minőségbiztosítását.

Ha szeretné személyre szabni autóját, válogasson a Renault eredeti kiegészítőink széles választékából, melyekkel még stílusosabbá, egyedibbé teheti azt.

renault-services-transportez-plus-et-mieux.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

SZÁLLÍTÁS ÉS VÉDELEM

 Tudja Ön, hogyan növelheti meg autója szállítókapacitását?
A Baumgartner Autócentrum Kft. széles választékát kínálja a vonóhorgoknak, tetőcsomagtartóknak, tetőboxoknak, kerékpár- és síléctartóknak… Képzett szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, hogy a legoptimálisabb megoldást találják meg mind az Ön igényeihez igazodóan, mind gépjárműve számára. Ezután már nem lehet gond a pakolás a kirándulások,utazások előtt.

Tudja Ön, hogyan gondoskodhat az autója és a családja védelméről is?
A Baumgartner Autócentrum Kft. kínálatában megtalálja a Renault eredeti riasztórendszerek, tolatóradarok, gyermekülések és egyéb biztonsági csomagok széleskörű tárházát, melyekkel Ön, a családja és az autója egyaránt biztonságosan közlekedhet

renault-services-plus-de-confort.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

BELSŐ - TÁROLÁS

Tudja Ön, hogyan teheti még otthonosabbá autóját?
Látogasson el a Baumgartner Autócentrum Kft. márkaszervizeibe és kérje a szakképzett értékesítők segítségét, hogy az Ön igényeihez igazodóan megtalálja a gépjárművébe illeszthető design kiegészítőket, mint a küszöbök, sebváltógomb, kartámasz, különleges tároló kiegészítők, stb…

Tudja Ön, hogyan őrizheti meg gépjárműve belső terének épségét hosszútávon?
A Baumgartner Autócentrum Kft. termékkínálatában kiemelt szerepet kapnak azon Renault eredeti tartozékok, melyekkel gépjárműve belső tereinek eredeti állapotát, tisztaságát biztosíthatja hosszú távon: szőnyegek, kárpitvédő elemek, csomagtértálcák, stb…

renault-services-creer-votre-style.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

KÜLSŐ - DESIGN

Tudja Ön, hogyan teheti egyedivé gépjárműve külsejét?
Látogasson el a Baumgartner Autócentrum Kft. márkaszervizeibe és kérje a szakképzett értékesítők segítségét, hogy a különböző sport csomagokkal, design elemekkel az Ön igényeihez igazodóan közösen megtalálják a gépjárművére illeszthető Renault eredeti tartozékokat és kiválaszthassa a kínálatból a sportcsomagok, matricák, alufelnik, stb közül azokat, melyek segítségével Renault-ját saját ízlésére formálhatja.

Tudja Ön, hogyan védheti meg autóját a mindennapi használat során a külső hatások okozta károk ellen?
A különböző sárvédők, oldalsó védőelemek, kerékív-idomok segítségével megóvhatja gépjárműve külsejét az eredeti állapotban, forduljon bizalommal és kérje a Baumgartner Autócentrum kft. szakképzett kollégáinak segítségét.

renault-services-salon-multimedia.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

MULTIMEDIA

Tudja Ön, hogyan utazhat még kellemesebben autójával?

A Baumgartner Autócentrum kft. a Renault eredeti fedélzeti navigációs, video- és audiorendszerek széles választékával áll az Ön rendelkezésére, melyekből kiválaszthatja az igényeinek legmegfelelőbb eszközöket, hogy egyszerűbben és kényelmesebben érhesse el úticélját.

Az Ön gépjárművének megfelelő tartozékok pontos árairól illetve a szállítási információkról bővebb tájékoztatást az alkatresz@baumgartner.hu email címen vagy a 1/246-39-00 telefonszámon kérhet

Márkáink