Híreink

2019 Albertirsai út


Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Albertirsai úti autószalonunk és szervizünk korszerűsítési és bővítési munkálatai befejeződtek. Ennek köszönhetően ismét egy nyugodt, tiszta és az átépítésnek köszönhetően egy korszerű a kor elvárásainak maximálisan megfelelő üzemegységben várjuk Önt. Látogasson el hozzánk és tekintse meg aktuális kereskedelmi és szerviz akcióinkat, melyekről részletesen honlapunkon is tájékozódhat.

szeretettel várjuk Önt

a Baumgartner csapat

 

2019 Kelenföld


Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy kelenföldi autószalonunk és szervizün megújult és kibővült. Ennek köszönhetően ismét egy nyugodt, tiszta és az átépítésnek köszönhetően egy korszerű a kor elvárásainak maximálisan megfelelő üzemegységben várjuk Önt. Látogasson el hozzánk és tekintse meg aktuális kereskedelmi és szerviz akcióinkat, melyekről részletesen honlapunkon is tájékozódhat.

szeretettel várjuk Önt

a Baumgartner csapat

 

2019 Csepel

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy csepeli autószalonunk és szervizünk megszépült. Ennek köszönhetően ismét egy nyugodt, tiszta és az átépítésnek köszönhetően egy korszerű a kor elvárásainak maximálisan megfelelő üzemegységben várjuk Önt. Látogasson el hozzánk és tekintse meg aktuális kereskedelmi és szerviz akcióinkat, melyekről részletesen honlapunkon is tájékozódhat.

szeretettel várjuk Önt

a Baumgartner csapat

 

2015 Budaörsi út


Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Budaörsi úti autószalonunk és szervizünk korszerűsítési és átépítési munkálatai befejeződtek. Ennek köszönhetően ismét egy nyugodt, tiszta és az átépítésnek köszönhetően egy korszerű a kor elvárásainak maximálisan megfelelő üzemegységben várjuk Önt. Látogasson el hozzánk és tekintse meg aktuális kereskedelmi és szerviz akcióinkat, melyekről részletesen honlapunkon is tájékozódhat.

szeretettel várjuk Önt

a Baumgartner csapat

 

Márkáink