Szerviz 5+ program

baumgartner_szerviz5_m_0824.jpg

 

Ha Renault járműved elmúlt 5 éves, igazán érdemes nálunk szervizelned! A Renault Szerviz 5+ program keretében az 5 évesnél idősebb autók szerviz óradíjából és az alkaltrészek árából is 20% kedvezményt adunk. 

Az autód korát nagyon egyszerűen ellenőrizheted – nézd meg a forgalmi engedélyben ('B' mező) a jármű első nyilvántartásba vételének időpontját, amiből máris egyértelmű, hogy a program a te autódra is vonatkozik-e. Amennyiben az autó első forgalomba helyezésének éve és a jelen naptári év között 5 vagy annál több év telt el, úgy a te autódra is vonatkozik a Szerviz 5+ program. 2022-ben tehát a 2017-ben és az azelőtt nyilvántartásba vett Renault gépkocsik tartoznak a programba.

szerviz5_forgalmi.jpg

Megjegyzés:

A 20 %-os kedvezmény az alap óradíj* figyelembevételével a diagnosztikai és mechanikai munkák óradíjára és a javításhoz szükséges pótalkatrészekre vonatkozik. Ide tartoznak az idősebb járművekhez gyártott VALUE eredeti alkatrészek és a cseredarab alkatrészek is, melyek ára legalább 20 %-kal kedvezőbb a Renault Eredeti Alkatrészek árához képest. A VALUE és cseredarabos alkatrészek listaára már tartalmazza a 20 %-os kedvezményt, ezért további 20 %-os kedvezmény nem vonatkozik rájuk. Ha esetlegesen nem rendelkezünk az eredeti alkatrész „VALUE” változatával vagy felújított cseredarab alkatrésszel, úgy 20 %-os kedvezményt nyújtunk a Renault Eredeti Alkatrész listaárából. A kedvezmény nem vonható össze más akciós ajánlattal.

*alap óradíj 5 évnél fiatalabb gépkocsik diagnosztikai és mechanikai jellegű beavatkozásokra vonatkozó óradíja

 

 

 

Márkáink