RENAULT-BAUMGARTNER
Főoldal  >  Ajánlatok cégeknek  >  Ajánlat
NYOMTATÁS

Ajánlat

flotta_napok.jpg

 

Flotta program

 

 

 

Speciális flotta kedvezmények Renault kishaszonjárművekre!

Az MNB Növekedési Hitelprogramjának* keretében most páratlanul előnyös finanszírozási körülményekkel vásárolhatja meg a cégéhez leginkább illő új Renault kishaszongépjárművet!

Ehhez kapcsolódóan a Baumgartner Autócentrum Kft most extra flotta kedvezményeket biztosít Önnek és cégének 2014. május 31-ig, hogy hatékonyabbá, gördülékenyebbé tegye a dolgos hétköznapokat az új Renault kishaszonjárművel. (Link az akciós oldalra, ahova fel kell tenni Flotta napos hirdetést)

Feltételek:

  • Renault Haszonjárművek**
  • Önerő minimum a bruttó vételár 20%-a
  • Futamidő: 24-96 hónap
  • Finanszírozási forma: lízing
  • Pénznem: magyar forint
  • Kamatozás/THM: fix (2,5%)
  • Finanszírozott összeg: minimum 3 000 000 Ft, maximum 10 000 000 Ft
  • Az ajánlat 2014. április 18. és 2014. május 31. között érvényes új Renault kishaszonjárműre kötött vevőszerződésre.

 

További részletekért látogasson el a Baumgartner Autócentrum bármely Márkakereskedésébe, ahol az újautó értékesítők örömmel adnak tájékoztatást vagy keresse Egri István flottaértékesítő.

*A konkrét feltételek és kondíciók a hitelt nyújtó pénzintézetek feltételeitől, illetve az ügyfélre vonatkozó hitelbírálattól függően változhatnak. Az MNB NHP hitelbírálati ideje az átlagosnál hosszabb lehet.

**Elérhető modellek: Renault Kangoo, Renault Trafic, Renault Master személyszállító változatai. Személygépkocsi beszerzése kizárólag abban az esetben finanszírozható, ha a KKV főtevékenysége 2014. február 28-tól folyamatosan személyszállítás volt. Személygépkocsi alatt az 1995. évi CXVII.tv. 3. § 45. pontjában szereplő meghatározás szerinti gépkocsikat kell érteni, kivéve azokat, amelyek 8704 vámtarifaszámmal rendelkeznek.

A képen látható autók illusztrációk. A felsorolt feltételek nem minősülnek ajánlattételnek, a hitellel kapcsolatos teljes tájékoztatás elérhető az MNB oldalán. (link MNB honlapjára)

cegeknek.jpg

A Renault gépkocsik modern, megbízható és takarékos üzemű járművek. Ennek köszönhetően nagyon kedveltek a különböző méretű cégek gépjárműflottájában. A Renault márka modellsorozata a piacunkon a legszélesebb és a kishaszongépjárművek többsége az ügyfelek kívánsága szerint tovább módosítható. Mindez jó lehetőséget biztosít a gépjárműflotta egységesítésére, mellyel a cégautók beszerzése és üzemeltetése a leginkább optimalizált költségekkel oldható meg.

A Baumgartner Autócentrum az Ön számára a Renault Flottaprogramban szereplő gépkocsikat ajánlja. Minden modellünk esetén a nagykereskedelmi üzleti feltételek előnyeit használhatja ki.

Baumgartner Autócentrum egyúttal a finanszírozás és üzemeltetés területén további testre szabott előnyös szolgáltatásokat kínál az Ön cégének.
Bezárás

Küldje tovább ismerősének!

Autó:
Lakcím:


Köszönjük. Az űrlap elküldése sikeresen megtörtént.