Flotta program

A Baumgartner Autócentrum a cégeknek és vállalkozóknak kedvezményes üzleti feltételeket kínál a személygépkocsik és kishaszongépjárművek területén egyaránt. 

_ _
_ _
  • Különleges feltételeket biztosítunk a non-profit szervezetek, alapítványok, iskolák vagy állami intézmények számára is.
  • A kedvezmények mértéke az ügyfél gépjárműflottájának méretétől és az azonnal, ill. a jövőben vásárolt gépkocsik számától függ.
  • Flottaosztályunk ügyfélorientált munkáját szakmai csoportok, pl. diplomaták, újságírók, orvosok is nagyra értékelik.

 

A Renault gépkocsik modern, megbízható és takarékos üzemű járművek. Ennek köszönhetően nagyon kedveltek a különböző méretű cégek gépjárműflottájában. A Renault márka modellsorozata a piacunkon a legszélesebb és a kishaszongépjárművek többsége az ügyfelek kívánsága szerint tovább módosítható. Mindez jó lehetőséget biztosít a gépjárműflotta egységesítésére, mellyel a cégautók beszerzése és üzemeltetése a leginkább optimalizált költségekkel oldható meg.

További részletekért látogasson el a Baumgartner Autócentrum bármely Márkakereskedésébe, ahol az újautó értékesítők örömmel adnak tájékoztatást vagy keresse Egri István flottaértékesítő.

Márkáink