Szerviz 5+ program és Garancia +

szerviz2_504x238.jpg

SZERVIZ 5+ program

A Renault Szerviz 5+ program minden 5 évnél idősebb Renault gépjárművet érint. Az autója korát Ön is nagyon egyszerűen ellenőrizheti – nézze meg a forgalmi engedélyben ('B' mező) a jármű első nyilvántartásba vételének időpontját, amiből máris egyértelmű, hogy a program az Ön autójára is vonatkozik-e. Amennyiben az autó első forgalomba helyezésének éve és a jelen naptári év között 5 vagy attól több év telt el, úgy az Ön autójára is vonatkozik a Szerviz 5+ program. 2016-ben tehát a 2011-ben és az azelőtt nyilvántartásba vett Renault gépkocsik tartoznak a programba.

 

szerviz5_forgalmi.jpg

Megjegyzés:

A legalább 20 %-os kedvezmény az alap óradíj* figyelembevételével a mechanikai munkák óradíjára és a javításhoz szükséges pótalkatrészekre vonatkozik. Ide tartoznak az idősebb járművekhez gyártott „Motrio” eredeti alkatrészek és a cseredarab alkatrészek is, melyek ára legalább 20 %-kal kedvezőbb a Renault Eredeti Alkatrészek árához képest. A MOTRIO és cseredarabos alkatrészek listaára már tartalmazza a 20 %-os kedvezményt, ezért további 20 %-os kedvezmény nem vonatkozik rájuk. Ha esetlegesen nem rendelkezünk az eredeti alkatrész „Motrio” változatával vagy felújított cseredarab alkatrésszel, úgy 20 %-os kedvezményt nyújtunk a Renault Eredeti Alkatrész listaárából. A kedvezmény nem vonható össze más akciós ajánlattal.

*alap óradíj 7= 5 évnél fiatalabb gépkocsik mechanikus és elektromos jellegű beavatkozásokra vonatkozó óradíja

 

 

Garancia +


A kiterjesztett garancia

A Renault Garancia+ előnyei

 • Meghosszabbított szerződéses garancia akár 5 évig vagy 150.000 km-ig*
 • Az előre nem látott és mozgásképtelenséget okozó meghibásodások javítása a mindenkori hatályos általános szerződési feltételek szerint
 • Renault Assistance szolgáltatásnak köszönhetően garantált az Ön mobilitása a szerződés teljes időtartama alatt
 • Igénybe vehető a Renault Márkaszervizeiben Európa szerte
 • A Renault Garancia+ növeli használt gépjárművének értékét
 • A Renault Garancia+ szerződés a gépjármű vásárlásától számított egy éven belül bármikor megköthető.

Renault Assistance

A Renault Assistance szolgáltatás a Renault Garancia+ részeként az Ön rendelkezésére áll a szerződés teljes időtartama alatt. A Renault Assistance szolgáltatás a hét minden napján, napi 24 órában garantálja, hogy Ön gépjárműve meghibásodása esetén sem marad segítségnyújtás nélküli.
A Renault Assistance elérhető a 06 80 215 215-ös zöldszámon (külföldről + 36 1 412-1447), ahol Ön az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe a mindenkori hatályos általános szerződéses feltételek szerint:

 • helyszíni hibaelhárítást
 • vontatást a legközelebbi Renault Márkaszervizek egyikébe
 • elszállásolást
 • tovább- vagy hazautazást
 • csereautót

Mit tartalmaz a Renault Garancia+ szolgáltatás?

A Renault Garancia+ szolgáltatás az általános gyártói garancia meghosszabbítása, amelyet új gépjárműve esetén 4 évre vagy Ön igényeinek megfelelően 80 000 km ill. 150 000 km futásteljesítményre nyújtunk*. A szerződés tartama alatt felmerülő, a szerződés hatálya alá tartozó alkatrészjavítás vagy csere költségét és munkadíját a Renault állja Ön helyett!

A Renault Garancia+ szerződés megkötésére a forgalomba helyezést követő egy éven belül van lehetősége.

Mi történik, ha Ön el akarja adni gépjárművét?

Ha Ön gépjárműve eladása mellett dönt, a szolgáltatás minden előnyét átruházhatja az új tulajdonosra. Ön garanciával adja tovább gépjárművét. Érvényes Renault Garancia+ szolgáltatási szerződéssel gépjárművének használt értéke magasabb.

*A szerződés minden esetben a két rögzített érték (időtartam vagy kilométerszám) közül a korábbi lejártáig érvényes.

További kérdései vannak?

Ha szeretne többet megtudni a Renault Garancia+ szolgáltatásról, kérjük forduljon bizalommal a legközelebbi Renault Márkakereskedéshez, ahol bővebb tájékoztatást kaphat a szolgáltatásról és segítenek megtalálni az Ön igényeinek legjobban megfelelő ajánlatot.

Márkáink