RENAULT-BAUMGARTNER
Főoldal  >  Alkatrész  >  Eredeti alkatrész
NYOMTATÁS

Eredeti Renault alkatrészek

szerviz-eredeti-alkatreszek.jpg

Az Ön gépjárműve a legjobb gondoskodást igényli! Értékét csak úgy őrizheti meg ha gépjárművét csak a Renault szakembereire bízza és eredeti alkatrészeket vásárol.

A Renault biztosítja minden eredeti alkatrész elérhetőségét akár a gyártás befejezése után 10 évvel Az eredeti alkatrésszel Ön garanciát kap a minőségre, teljesítményre és biztonságra.

Minden Renault eredeti alkatrész a legszigorúbb minőségbiztosítási előírásokat teljesíti. Ezzel garantálva az Ön gépjárművének biztonságát.

A legkiválóbb alapanyagokból gyártják mint az Ön gépjárművének eredeti alkatrészeit. A Renault gépjárműveire 12 év átrozsdásodási garanciát vállal. A Renault szervizben elvégzett javításokra természetesen mind a munkára mind az alkatrészre garanciát vállal a Renault.

Minden eredeti alkatrész azonos "genetikai információt"hordoz magában, mint a gépjármű gyártásakor felhasznált első szerelésű alkatrész, ezért egészen biztos lehet benne, hogy az alkatrész cseréje és működése problémamentes lesz, és ezzel az élettartama is meghosszabbodik.

Bezárás

Küldje tovább ismerősének!

Autó:
Lakcím:


Köszönjük. Az űrlap elküldése sikeresen megtörtént.